ALT Kvindeløb ‘23

 

Tag din veninde, kollega, mor eller søster med til en festlig eftermiddag, når ALT for damerne gentager succesen og fylder Den Kongelige Operas smukke foyer med kvinder og højt humør.

Oplev kendte kvinder på catwalken i det store Guldknap-modeshow, vær med til prisoverrækkelsen af Guldknappen til årets danske designer blandt tre nominerede brands og se, hvem der løber med sejren af årets Søstersindpris!

Dagen begynder med en skøn åbningskoncert af Alberte Winding, mens du i løbet af dagen kan glæde dig til et hav af spændende aktiviteter på alle foyerens etager - alt fra mode-, bolig- og skønhedsstande til konkurrencer med lækre præmier. Du får også lov at møde chefredaktør Rikke Dal Støttrup på scenen, som vil byde forskellige gæster op til inspirerende talks om trends, tendenser og ikke mindst økonomi, og så afsluttes dagen med gospel og storslået sang af Linda Andrews.

I billetten er også inkluderet en velkomstdrink og en fortryllende goodiebag med skønne produkter.

Vi glæder os til at se dig til en fortryllende dag for kvinder i alle aldre, der er nysgerrige på alt det ALT for damernes univers tilbyder!

NOMINEREDE BRANDS

ALT for damernes designpris, Guldknappen, skal uddeles, og du kan være med til at afgøre, hvem af de nominerede brands, der skal løbe med prisen!

PLANET NUSA

GRAUMANN

SKALL STUDIO

Du er samtidig med i lodtrækningen om lækre præmier, når du stemmer. Læs mere og stem her.

En mor-datter dag jeg havde glædet mig til længe! Ren hygge, forkælelse og kvalitetstid i de smukkeste omgivelser!

- Gitta, 63

Guldknappen er en sand festlighed - jeg blev inspireret, underholdt og gik glad hjem med favnen fuld af lækre produkter i goodiebaggen. TAK!

- Karina, 44

Guldknap 2023 begynder om

  • 29 dage
  • 12 timer
  • 30 min.