FAQ

Lørdag den 28. oktober 2023 fra kl. 14.00-17.30. Dørene åbner kl. 13.00.

I Den Kongelige Opera, Ekvipagemestervej 10, 1438 København K

Du bestiller og betaler online via vores hjemmeside. Vi samarbejder med Billetto, der tilbyder en nem og sikker bestilling og betaling. Der kan betales med betalingskort (Dankort, VISA og MasterCard) eller ApplePay, GooglePay og MobilePay. Gå til tilmeldingen.

Prisen på billetten til Guldknappen er ved køb af Early Bird 349 kr., herefter stiger prisen frem til afviklingsdagen. Ved betaling pålægges et administrationsgebyr, der p.t. udgør XX kr.

Ja, du får en bekræftelse på din tilmelding. Husk at medbringe din bekræftelse på eventdagen, da denne fungerer som din billet. Du skal vise denne i døren for at komme ind. Du kan enten medbringe billetten på din tablet eller i printet form.

Modtager du ikke bekræftelsen, tjek da dit spamfilter eller kontakt kundeservice. En uge op til eventets afvikling, vil du desuden pr. mail modtage et deltagerbrev med praktiske informationer.

Sidste frist for tilmelding er dagen før eventen, fredag den 27. oktober inden kl. 12.00 - eller indtil der er udsolgt.

Havnebus: Havnebusserne sejler fra Ndr. Toldbod i nord til Teglholmen i syd og lægger undervejs til bl.a. ved Operaen og Nyhavn. Fra alle stoppesteder sejles der med 40 minutters interval. Havnebusser har linje nr 991 når den sejler mod syd og 992 når den sejler mod nord. Bemærk! Der benyttes almindelig bus/tog billet til havnebusserne.

Bus: Linje 2A kører fra bl.a. Hovedbanegården og Christianshavns St. Stå af ved stoppestedet Galionsvej, Operaen og gå det sidste stykke.

Metro og tog: Metroen kører til Christianshavns Torv, hvorfra man kan gå til Holmen eller tage bus 2A.

Parkering med bil: Parkeringspladsen nord for Operaen med et begrænset antal pladser er gratis mellem kl. 09.00 - 02.00 i weekender. Om natten lørdag og søndag, opkræves der parkeringsafgift. Spørgsmål om parkeringspladsen rettes til europark.dk.

Vær opmærksom på, at der på området uden for Operaens parkeringsplads gælder særlige færdselsregler.

Handicap-parkering: Der er reserveret fire handicappladser og tre større pladser specielt til handicapbusser. Pladserne er placeret på den nordlige parkeringsplads nærmest indgangen til Operaen.

Vi tilbyder desværre ikke forudbestilling af mad, men på dagen vil der være rig mulighed for at benytte Operaens tre åbne barer. Læs mere her.

Ja, der er mulighed for at få opbevaret sine ting gratis i Operaens garderobe i stueetagen. Værdiopbevaringen er bemandet, men på eget ansvar. Vi opbevarer ikke goodiebags, så vent med at afhente denne, hvis du ikke ønsker at bære på den hele dagen.

Ja, der vil være en professionel fotograf til stede på dagen. Indholdet vil efterfølgende blive brugt på ALT for damernes og sponsorernes kanaler.

Ja, som noget helt nyt, har vi gjort det muligt for dig at give en billet til årets Guldknap i gave. Du skal blot vælge "Giv et gavekort" på tilmeldingssiden her. Når du har gennemført købet, vil du modtage en kvittering med vedhæftede gavekort, som du enten kan videresende elektronisk til modtageren eller printe ud og give som en gave.

Dit billetkøb er bindende og det er ikke muligt at få refunderet sine penge efter købet er foretaget. Vi opfordrer derfor til, at du eftertjekker, at du har mulighed for at deltage på den givne dato for eventafviklingen. 

Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer for kulturelle arrangementer. Hvis arrangementet ikke kan afholdes i overensstemmelse med de gældende retningslinjer, vil arrangørerne forsøge at rykke til en ny dato, hvor alle publikummer vil få 30 dages refunderingsret, såfremt de ikke kan den nye dato. Refunderingen er minus gebyr.

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i programmet og/eller af oplægsholdere frem til afvikling, såfremt der skulle ske uforudsete hændelser.