ALT FOR DAMERNE OG BOOZT.COM INVITERER TIL

GULDKNAP -
Årets Store Kvindefest

Vi gentager succesen fra sidste år og fylder Operaens smukke foyer med kvinder og højt humør. Tag din veninde, kollega, mor eller søster med til en festlig dag, hvor du blandt andet kan opleve kendte kvinder på catwalken til det store Guldknap-modeshow, hvor også Guldknap statuetten overrækkes til årest Designer. Du kan møde vinderen af årets Søstersindpris, opleve musikalske optrædener med bl.a. Stine Bramsen og hit-aktuelle Dopha, og du kan deltage i konkurrencer med lækre præmier og blive inspireret af talks om trends og tendenser.

Med i prisen får du et glas bobler og en lækker goodiebag.

Wave

Program

 • 13.00 – Dørene åbner
 • 13:30 – RØD LØBER
 • 14:00 – Velkomst v/chefredaktør Rikke Dal Støttrup
 • 14:05 – Minikoncert med Dopha
 • 14:25 – Konkurrencer og selvforkælelse på etagerne
 • 14:45 – Trends og tendenser m/Anne Glad
 • 15:05 – Talk med kendte aktuelle kvinder
 • 15:25 – Konkurrencer og selvforkælelse på etagerne
 • 15:45 – Overrækkelse af Søstersindprisen 
 • 16:10 – Mød designerne
 • 16:30 – Konkurrencer og selvforkælelse på etagerne
 • 16:50 – Guldknap-modeshow
 • 17:15 – Minikoncert med Stine Bramsen
 • 17:30 – Slut

Vi tager forbehold for mindre ændringer i programmet.

Glæd dig til alt dette i din goodiebag

Se alle de lækre produkter, som du kan glæde dig til i din Guldknap-goodiebag!

Opdateres løbende…

Wave

Kendte kvinder på catwalken

De er kendte for deres professionalisme i fag, der rækker langt ud over catwalken. De er stærke kvinder med en vigtig stemme, og derfor har alle sammen været portrætteret i af ALT for damerne!

Til årets Guldknap får i lov at møde dem helt tæt på, når de entrerer catwalken iført de nyeste kollektioner fra årets tre nominerede brands.

Se hvilke kendte kvinder, du bl.a. kan se på catwalken, nedenfor...

Guldknappen

Årets Guldknap-show bliver noget helt særligt: Modellerne på catwalken bliver seje kendte kvinder, og de nominerede til Guldknappens designpris er tre stærke, danske brands, som på hver sin måde rammer tidsånden rent og står op for de værdier, de tror på.

Hvis du vil endnu tættere på de nominerede brands, kan du læse meget mere her!

De nominerede

Rabens Saloner

Rabens Saloner er indbegrebet af moderne boheme og holder altid fast i sin stærke tradition for batik og overraskende detaljer, men er meget mere end det. Brandet tapper ind i aktuelle trends, men altid med sit helt eget twist.

DAY

DAY er gået ind i 2020’erne med en ny energi, der rammer plet i en tid, hvor danske kvinder elsker det klassiske look med få, men gennemtænkte detaljer. Brandet laver styles, som kan bruges i mange år fremover og kombineres på mange måder.

Samsøe Samsøe

Samsøe Samsøe leverer sæson efter sæson sikre hits til kvinder i alle aldre. Brandet taler ind i den skandinaviske designtradition og kombinerer streetstyle med mere feminine looks med legesyge prints og klædelige silhuetter.

Wave

Søstersindprisen

Alt for damerne elsker kvinder, der baner vej og bakker op om andre kvinder, og igen i år uddeler vi Søstersindprisen til én, der gør netop dette.

Wave

Talks

Bliv klogere på tidens trends og tendenser, når ALT for damernes chefredaktør interviewer livsstilsekspert Anne Glad. Du får også lov at møde de tre nominerede designere og høre, hvor de finder deres inspiration.

Anne Glad

Wave

Koncert med Dopha og Stine Bramsen

Dopha

Popartisten Dopha er kendt for at skrive forkælende og dybtfølte sange med grove beats – og en overlegen vokaloptræden, både live og i studiet. Dopha tager publikum gennem hele følelsesregistret i sine liveoptrædener. Fra rørende ballader fyldt med storhed til selvsikre, legende, rytmiske melodier, som man ikke kan lade være med at danse til.

Stine Bramsen

Stine Bramsen har skiftet tilværelsen i Alphabeat ud med solokarriere og har for nylig udgivet sin nyeste single ’Mother Earth’, som hylder alt hvad kvinder formår at være, samt hitsinglen ’What I Want You To Do’.

Wave

Aktiviteter på dagen

Besøg Operaens 1. og 2. balkon, hvor du finder forskellige aktiviteter og konkurrencer.

Opdateres løbende....

Wave

Praktisk information

 • Hvornår finder fejringen sted?
  Søndag den 2. oktober kl. 14:00 - dørene åbner kl. 13.00
 • Hvor finder det sted?
  I Den Kongelige Opera, Ekvipagemestervej 10, 1438 København K
 • Transport til Operaen
  Havnebus: Havnebusserne sejler fra Ndr. Toldbod i nord til Teglholmen i syd og lægger undervejs til bl.a. ved Operaen og Nyhavn. Fra alle stoppesteder sejles der med 40 minutters interval. Havnebusser har linje nr 991 når den sejler mod syd og 992 når den sejler mod nord. Bemærk! Der benyttes almindelig bus/tog billet til havnebusserne.

  Bus: Linje 2A kører fra bl.a. Hovedbanegården og Christianshavns St. Stå af ved stoppestedet Galionsvej, Operaen og gå det sidste stykke.

  Metro og tog: Metroen kører til Christianshavns Torv, hvorfra man kan gå til Holmen eller tage bus 2A.

  Parkering med bil: Parkeringspladsen nord for Operaen med et begrænset antal pladser er gratis mellem kl. 09.00 - 02.00 i weekender. Om natten lørdag og søndag, opkræves der parkeringsafgift. Spørgsmål om parkeringspladsen rettes til europark.dk.

  Vær opmærksom på, at der på området uden for Operaens parkeringsplads gælder særlige færdselsregler.

  Handicap-parkering: Der er reserveret fire handicappladser og tre større pladser specielt til handicapbusser. Pladserne er placeret på den nordlige parkeringsplads nærmest indgangen til Operaen.
 • Er der garderobe til mine ting?
  Ja, der vil være en gratis og bemandet garderobe. Opbevaring er på eget ansvar.
 • Sælger I mad og drikke?
  På dagen vil det være muligt at købe velsmagende snacks og forfriskende drikke i Operaens barer og café ud fra deres sæsongældende menukort.
 • Hvordan tilmelder jeg mig?
  Tryk på knappen ‘Tilmeld dig her’ i bunden af din skærm og udfyld din tilmelding.
 • Hvornår skal jeg senest tilmelde mig?
  Man kan tilmelde sig så længe, der er ledige pladser.
 • Hvordan/hvornår modtager jeg min billet?
  Du vil kort tid efter din tilmelding modtage en kvittering for dit køb. I ugen op til arrangementet vil du modtage en mail med information om dagen samt din billet.

Den kongelige opera

Glæd dig til at være i de skønne rammer, som Den Kongelige Opera tilbyder, med en smuk udsigt over København

Wave

HappyShopping hos
Boozt.com

Hos Boozt er stil mere end den seneste mode. Lige meget om du er på jagt efter noget til garderoben, hjemmet, toilettasken, træningen eller familien, har vi det. Lad dig inspirere af alt fra nordiske designklassikere til nye spændende talenter og få det leveret på 1-2 dage. Nemmere bliver det ikke.

Vil du opleve flere events med ALT for damerne?

I efteråret 2022 blænder ALT for damerne op for en række eksklusive saloner og events landet over.
Vil du vide mere, så klik ind på saloner.alt.dk!

Wave

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende ALT for damernes Store Kvindefest kan du altid kontakte vores Kundeservice pr. mail fest@altfordamerne.dk eller tlf. 70 20 31 00 alle hverdage kl. 09.00-15.00

Story House Egmont A/S
Stroedamvej 46
2100 Copenhagen
CVR 83131128
Tlf. 70 20 31 00 (man til fre 9-15)

Alt for damerne
Bestil abonnement
Privatlivspolitik
Cookiepolitik

Guldknap – ALT for damernes Kvindefest
Pris: 299 kr. + gebyr