Aktiviteter

Guldknap modeshow

Årets Guldknap-show bliver noget helt særligt: Modellerne på catwalken er seje kendte kvinder klædt i tøj af de tre nominerede brands til årets Guldknappris.

Uddeling af Guldknapprisen

Hvem modtager Guldknap-statuetten i år? Vær med, når vi afslører hvem publikum synes skal løbe med prisen som årets designer - for det er jer, der har stemt. Prisen uddeles nemlig på baggrund af den årlige afstemning på alt.dk.

Skynd dig ind at stemme på dit favorit brand og vær med til at bestemme, hvem der skal have prisen som årets brand 2023.

Stem her
Uddeling af Søstersindprisen
Uddeling af Søstersindprisen

Vær med, når vi i samarbejde med sidste års vinder, Sara Bro, overrækker Søstersindprisen til en stærk foregangskvinde.

Læs om prisen her
Alberte Winding

Glæd dig til lyden af Alberte Windings bløde stemme, når hun optræder live med sin trofaste guitarist! Vi lover, det bliver en fantastisk lyrisk oplevelse i Operaens foyer.

Talk, Karen Frøsig
Karen Frøsig, På scenen og i foyeren

Hør Sydbanks administerende direktør, Karen Frøsig, i en spændende talk på scenen med ALT for damernes chefredaktør, Rikke Dal Støttrup. Derudover kan du også finde Sydbanks stand i foyeren, hvor de står klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål

ALT for damerne
ALT for damerne, 2. balkon

Mød redaktionen, som sidder klar til at interviewe og fotografere, så du kan få lavet din helt egen forside.  

Boozt
Boozt, 2. balkon

Kig op på 2. balkon, hvor du kan møde vores samarbejdspartner, Boozt, til en snak om tidens trends og tendenser. Her kan du også prøve dit held med det store 'Boozt-hjul'. Gør dig klar til en spændende drejning, der kan afsløre en verden af ekstraordinære præmier. Fra fantastiske skønhedspræmier til eksklusive gavekort og gavekort er vores hjul en portal til en verden af muligheder. Kom og vær med til en uforglemmelig oplevelse, hvor hver gæst har mulighed for at vinde fantastiske skatte.

Remington, 1. balkon

Kom forbi Remingtons stand på 1. balkon, hvor deres team står klar på at invitere dig til en transformatorisk oplevelse. Remingtons stylister står klar til at rådgive dig i deres nyest og innovative PROluxe hårstylingsprodukter.

Derudover kan du få personlig rådgivning om styling af lige netop dit hår, mens de dygtige Remington stylister udfører deres magi på dit hår. Det er ikke bare en makeover; det er en rejse til at genopdrage din indre selvtillid og tiltrækningsevne.

 

 

Lumene, 1. balkon

Kom forbi Lumenes makeup- og hudplejestand, hvor vi lader os inspirere af den skønne nordiske natur. Få en smagsprøve på vores lækre hudplejeprodukter med gratis prøver, så du kan opleve Lumenes skønhed og kvalitet på din egen hud, eller lad os forny dit look med en hurtig makeup-session. Vi glæder os til at give dig den ultimative skønhedsoplevelse!

INITIO, foyer

Gør dig klar til at blive fortryllet af Initios gådefulde verden ved vores stand. Dyk ned i de fængslende historier bag deres unisex dufte og nedsænk dine sanser i duftenes essens. Initios team inviterer dig til at opleve deres kuraterede samling på første hånd, hvor hver duft er en rejse, en erindring og en følelse indkapslet i en flakse. Opdag tiltrækningskraften ved Initios dufte, der hver inviterer på et unikt dufteventyr.

Afhentning af goodiebag og eksklusivt magasin

Vi har igen i år fyldt goodiebaggen med skønne produkter fra vores forskellige samarbejdspartnere. Du kan afhente din goodiebag i foyeren mod aftenens afslutning.

Her kan du også få et ALT for damerne magasin med en særlig Guldknap 2023 forside.

Turning Tables

Musikken til årets modeshow bliver spillet af de to DJ's, Miriam og Jay, fra Turning Tables Danmark. I samspil med deres arbejde som DJ's, arbejder Miriam og Jay på at styrke børn og unge og skabe nybrud i det dansk kulturliv.