FAQ

Lørdag den 5. oktober 2024 fra kl. 14.00-17.30. Dørene åbner kl. 13.00.

I Den Kongelige Opera, Ekvipagemestervej 10, 1438 København K

Du bestiller og betaler online via vores hjemmeside. Vi samarbejder med Billetto, der tilbyder en nem og sikker bestilling og betaling. Der kan betales med betalingskort (Dankort, VISA og MasterCard) eller ApplePay, GooglePay og MobilePay. Gå til tilmeldingen.

Du finder prisen på billetten her. Ved betaling pålægges et administrationsgebyr.

*Begrænset antal af billet til early bird pris

Ja, du får en bekræftelse på din tilmelding. Husk at medbringe din bekræftelse på eventdagen, da denne fungerer som din billet. Du skal vise denne i døren for at komme ind. Du kan enten medbringe billetten på din telefon eller i printet form.

Modtager du ikke bekræftelsen, tjek da dit spamfilter eller kontakt Billettos kundeservice. En uge op til eventets afvikling, vil du desuden pr. mail modtage et deltagerbrev med praktiske informationer.

Sidste frist for tilmelding er dagen før eventen, fredag den 4. oktober inden kl. 12.00 - eller indtil eventen er udsolgt.

Havnebus: Havnebusserne sejler fra Ndr. Toldbod i nord til Teglholmen i syd og lægger undervejs til bl.a. ved Operaen og Nyhavn. Fra alle stoppesteder sejles der med 40 minutters interval. Havnebusser har linje nr 991 når den sejler mod syd og 992 når den sejler mod nord. Bemærk! Der benyttes almindelig bus/tog billet til havnebusserne.

Bus: Linje 2A kører fra bl.a. Hovedbanegården og Christianshavns St. Stå af ved stoppestedet Galionsvej, Operaen og gå det sidste stykke.

Metro og tog: Metroen kører til Christianshavns Torv, hvorfra man kan gå til Holmen eller tage bus 2A.

Parkering med bil:
Under Operaparken findes i alt 300 parkeringspladser i to plan. Parkering koster 35 kr. pr. påbegyndt time. Tilkørsel i bil sker via Fabrikmestervej og anlægget er åbent for indkørsel alle ugens dage kl. 06.00-00.00, udkørsel er mulig hele døgnet.Adgang til Operaen sker via trappe eller elevator op til Operaparken, hvorfra det er muligt at gå overdækket til Operaens hovedindgang

Handicap-parkering: Der findes tre handicappladser på hvert plan i parkeringsanlægget (markeret med blå lamper) samt én handicapplads til bus under 2,10 meter på P2.

Læs mere om parkering ved Operaen her.

Vi tilbyder desværre ikke forudbestilling af mad, men på dagen vil der være rig mulighed for at benytte Operaens tre åbne barer. Læs mere her.

Ja, der er mulighed for at få opbevaret sine ting gratis i Operaens garderobe i stueetagen. Værdiopbevaringen er bemandet, men på eget ansvar. Vi opbevarer ikke goodiebags.

Ja, der vil være en professionel fotograf til stede på dagen. Indholdet vil efterfølgende blive brugt på ALT for damernes og sponsorernes kanaler.

Dit billetkøb er bindende og det er ikke muligt at få refunderet  penge efter købet er foretaget. Vi opfordrer derfor til, at du eftertjekker, at du har mulighed for at deltage på den givne dato for eventafviklingen. 

Til gengæld er det muligt at overdrage billetten til en anden, såfremt man ikke har mulighed for at deltage på dagen. Dette kan gøres frem til 24 timer før eventafvikling.

Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer for kulturelle arrangementer. Hvis arrangementet ikke kan afholdes i overensstemmelse med de gældende retningslinjer, vil arrangørerne forsøge at rykke til en ny dato, hvor alle publikummer vil få 30 dages refunderingsret, såfremt de ikke kan den nye dato. Refunderingen er minus gebyr.

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i programmet og/eller af oplægsholdere frem til afvikling, såfremt der skulle ske uforudsete hændelser.